If I had a single flower for every time I think about you, I could walk forever in my garden.

Imorse åkte jag in till stan för ett välbehövt besök hos Lovisa på Beautybox. Jag fick mina naglar fixade, och jag är jättenöjd som vanligt. Jag har gjort mina naglar hos många, så jag kan verkligen rekomendera henne. Sen åkte jag in till stan och köpte lite julklappar och ett par skor till mig själv :) Riktigt kallt ute.. Mötte upp Ruya i stan och vi drog till Punkten för att äta och snacka lite... Ikväll ska jag ligga vid brasan och kolla på mitt efterlängtade avsnitt utav Vampire diaries.. Mmmm.. Mysigt.

Imorgon ska jag till mitt nya jobb en snabbis, sen blir det julklapps shopping med mami inne i stan. Det går även rykten om att jag ska luncha med Mickis? På kvällen måste jag träffa mina tjejer, jag kommer ju inte se dem på ett tag...




Keep learning, life is tough, but its tougher when ur stupid!

Vaknade av att F ringde imorse och var påväg hit.. Fick stress vakna o sen handlade vi och lagade pasta och bakade cheesecake. Den vart inte så lyckad förrst eftersom den var för krämig, men nu på kvällen när den fått stå ett tag o stelnat va den fett god. Imorgon ska jag dra till Lovisa och fixa naglarna, köpa skor och julklappar.




when I walk up in the spot, aint nobody saw you!


Don't wanna try no more..


RSS 2.0