Make up by me.

Två typer av sminkningar som jag gjort. Den första är en sotning, lite 90tals stil, och den andre är en dragqueen sminkning som jag gjorde under min make up artist utbildning på FACE.




Tips!

När du köper parfym, köp även krämen till så slipper dofterna kollidera med varandra. Just nu använder jag den här från Lacoste "touch of pink", lite för söt men väldigt sommrig!


Tisdag.

Igår var det full rulle hela dagen. Jag hade ett möte kl 15:00 och mötte efter det upp Andrea och Sanna inne i stan. Vi satte oss på fridays uteservering med en flaska rosé och efteråt gick vi runt i åhléns och fyndade i deras sommar smink rea. Jag hittade dock inte så mycket. Fick bli en "perfect poweder rouge" som jag ska testa, den är riktigt sommrig med lite guldskimmer i. Efter stan blev det en sväng förbi Solna för att gratta min kära Camilla på hennes 23års dag!

Blev inte mycket kort igår eftersom jag bara hade mobilen. Men jag har fixat en bra kamera nu.


Make up by me


 

Den här sminkningen gjorde jag december 2006 när jag tog min make up examen. Det är ett av mina slutarbeten. Jag ska hitta de andra också och lägga upp lite fler sminkningar som jag har gjort. Tänkte börja ta lite bilder och lägga upp nya arbeten, hör av er om ni är intresserade av att bli sminkade!


Rengöringstips: Ni som använder borstar för att sminka er, bör tvätta de minst en gång i månaden. Man kan köpa speciellt rengöringsmedel för att rensa de, men de går även bra med shampoo och sen balsam. Jag använder framförallt borstar av äkta hår. Låt sedan borstarna torka på en handduk.

 



Makeup tips: Mascara är något som verkligen är olika för alla, jag har verkligen provat nästan allt och för mig funkar verkligen Maxfactors som jag använder just nu. När d kommer till krämer är jag superkänslig använder endast VICHY, när jag väl använder ansiktskräm. Mitt bästa köp i USA måste ändå varit Victoria Secret krämen som doftar kokus.. Supergod!



RSS 2.0