.

Jag har väldigt mycket blandade känslor just nu, hur kunde allt gå såhär fel? Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Ajaa, är med familjen snart så de kmr väl kännas bättre då.. behöver lite kärlek just nu..


Always beat sadness off of you...

wow babyboom på högsta nivå just nu! Sitter framför brasan och dricker vin, lyssnar på musik och njuter utav livet. Ni ska få lite bilder från dagarna som gått...





Just my luck...

Okej nu har jag inte skrivit något vettigt på ett tag, har faktiskt inte haft så mycket att skriva om, jag har mest varit hemma och längtat tillbaka. Men nu har jag något att säga, fy fan vilket jävla skit år jag har haft. Jag skulle inte bry mig om någon raderade ut det här året ur mitt liv. Det dåliga har dominerat totalt. Jag ser fram emot 2011, för jag tror karma har spelat ett fint spel med mig, och nästa år kommer jag nog vinna 25 tusen i 25 fina år med tanke på all skit som har hänt, eller hitta kärlek (jaa jag lever för kärleken, sån där "i can't live without, can't breathe without LOVE). Det som hände idag måste ha varit droppen.. min bägare har runnit över. Men jag hoppas jag vaknar imorgon och inser att det bara var en dålig dröm.

Folk säger att allt händer för en anledning, WHERE'S MY FUCKING MONEY? Jahapp, då blire trisslott imorgon då!


Jag har precis raderat hela min mapp med bilder från 2010, HEJ DÅ JÄVLA SKIT ÅR!

2011 inleder vi med nytt jobb, ny energi och possitiv energi, det kan ju inte bli värre än det här året som gått iallafall. Tror det var det värsta året i mitt liv faktiskt, min älskade hund Ella gick bort, jag förlorade en liten bit av mig själv, gick runt arbetslös och uttråkad. Men jag säger bara såhär, FUCK 2010, nu lägger vi dig bakom oss! Ska fira nyår som aldrig förr!


If u have a big dream it WILL be challenged! Remember! Great ppl always receive violent opposition from mediocre minds.


Sveriges absolut tyngsta artist just nu Americol is the name.



How does it feel?

Stupidity has become your best feature. Sex, money and clothes is your desire.. Never telling the truth so even when you're talking in your dreams you're a liar.. How does it feel to see yourself in these words?

...No hope or dreams so you take the days as they come.. You never chased your feelings when they started to run.. Away from the only one you had so heartless you'll remain..never shared your love well aint no wonder why you never felt pain..How does it feel to see yourself in these words?

Scared to ask yourself where you going because you don't know what to do with your life.. and those thoughts cuts you deeper than a surgeons knife.. Slowly becoming the person everybody in the society is looking down on.. Lost in a big world all alone in a small room.. far away from everything.. when you suddenly realize that this life can only be lived one time.. How does it feel ?


When u close a door to ANY type of hurtful relationships make sure u lock it.

Igår fick jag flipp kl 10 på kvällen och drog till Vällingby för att möta upp Ruya och träna. Hade så jävla mycket energi, men den försvann efter en liten tur på joggingbandet. Sov hos Turren och vi kollade på film hela dan idag och degade. Pappa hämtade mig och nu är Thala här hemma hos mig för att chilla och snacka lite skit.


"What nourishes me, destroys me."

Idag är den bästa dagen! Fick jobbet som jag ville ha, nu är det verkligen fokus på framtiden! Känns som om min karma har vänt och jag får tillbaka för all skit jag har fått gå igenom helt i onödan. Jag var en person för 2 år sen som hade allt, bra jobb, bra lön, förmåner men jag hade mycket vid sidan om som gjorde att jag inte kunde koncentera mig. Idag har jag fått ännu bättre förutsättningar och mer förmåner och jag har inget skit som stör. Jag har fått tillbaka all min motivation och fokus, och det gör ont i mig att säga det (för du var med mig under hela den tiden jag fick gå igenom allt det där) men jag är så mycket starkare och bättre utan dig.

 


“For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness.”

DU SOM FÖRSÖKER HACKA DIG

IN PÅ MIN MAIL,

SLUTA MED DET,

TYCKER DET BÖRJAR BLI

IRRITERANDE!!!!


Don't talk about it baby, Be about it. What you say you got , I already got it. You heavy in the game, But I'm saturated. You trying to figure me out, but you just can't figure me out.


Bra start på dagen!

Godmorgon! Vaknade kl 6 imorse, fixade mig och gick på arbetsintervju i hammarbysjöstad. Jag blev jätte nöjd med intervjun och jag hoppas verkligen att jag får jobbet! Dem ringde från tidningen som jag var med i för några veckor sedan eftersom de hade haft folk som ringt in till dem och frågat efter mig, de var intresserade utav att ge mig jobb. Riktigt possitiv morgon, fick dessutom en tårta av en anonym person :) Har precis ätit risgrynsgröt med kanel och socker, har varit sugen på det sen igår... Nu ska jag ut och jogga med min mamma, vi hörs lite senare..


White christmas...

Idag har jag skottat massa snö! Vilket jävla väder det är i Sverige! Riktigt julmys.. Ska göra risgrynsgröt med socker och kanel nu.. Dricka lite te med mamma & mysa.. Jag är lite deppig utav vädret, skulle helst utav allt vara i Ungern med familjen & vännerna. Imorgon har jag arbetsintervju och sen ska jag dra och träna!



Knowin what u CAN'T do is much more important than knowin what you can do

Titta vad jag fick utav min MR. X! Ska sova nu people.. Imorgon blir en låång dag, Goodnite!

Ungerskt solarium med sminkborttagning! :)


Mysfika hos mami Liso!

Im back! Fick nödlanda på Arlanda, vilket var lite läskigt men allting gick bra. Jag kom precis hem från en liten fika hos min gravida vän Alisa. Hade köpt med mig en ungersk bakelse till henne, jag kan inte rå för att jag associerade den till henne hahaha.. Hon hade gjort ett jättefint pepparkakshus som jag var tvungen att ta kort på också! Jag känner mig så uppfylld utav min resa, jag är harmonisk och har fått ny livsenergi... Jag älskar att må såhär!




Hianyozni fogtok!




Kommer sakna min familj och vánner, vi ses snart igen!



A man searches all over the world 4 what he thinks he needs, & when he returns home he finds it

Igár var jag och mamma pá ansiktsbehandling i 4 timmar. De gjorde inpackningar, analyser, massage och dem la till och med inpackning pá hánderna. Jag somnade typ hela tiden och det var verkligen játte skőnt. Ni ska fá lite vackra bilder pá oss... Allting ár sá billigt hár, jag kőpte tvá nybakade croissanter, en fylld med choklad och en med mandel főr bara 10 kronor! Kunde knappt áta en hel och dem ár supergoda.. Snart ska vi áka mot flygplatsen, hoppas ni har saknat mig, főr snart ár jag hemma =)




Remember this: No matter how hard things may seem, there's always somethin GOOD coming right around the corner!

Idag ska jag och mamma pá ansiktsbehandling, och sen senare pá kvállen áker vi till Budapest. Jag har haft den básta resan, őnskar att jag hade haft nágra dagar extra. Imorgon blir det hem till kalla Sverige, hoppas ni har saknat mig! Hár har ni lite bilder frán igár nár mormor fyllde 70!


God morgon!

Idag firar vi min mormor som fyller 70 ár. Vi háller pá att fixar oss och ska áka snart. Jag sov 4 timmar inatt, hángde hos en snubbe som hade spelhall hemma hahaha.. biljard o kasta pil, kompis vad du vill.. fattar inte hur vissa mánniskor kan bo sá flátt. Máste hoppa in i duschen nu, hőrs senare Ciao!

Baaaaaam!

Hár har ni bilder frán igár.. Básta kvállen med tvá vackra tjejer.








The things that you see ppl take good care of is a clue to what they love

Jag kan inte őverfőra bilderna frán igár till den hár datorn, ska főrsőka gőra det frán mina andra kusiners data imorgon. Jag áker till en annan stad idag kl 8, det tar 2 timmar dit med bil frán Budapest dár jag befinner mig just nu. Idag har jag varit seg som fan, gick runt i en mall och kollade pá lite kláder och fikade. Skulle gátt főrbi min killkusins jobb, men jag hinner nog inte det. Han jobbar námligen pá Armani HAHAHAH jag undrar vem fan det var som anstállde honom :) Han kom hem med goodiebags igár till oss, Armanis nya tjej o kill parfym i en fin váska dessutom. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, ska hem till mina barndomsvánner ikváll o chilla dár.


The hangover.

Jag kánner mig főrgiftad. Hade en av mina básta utekvállar nágonsin! Vi hae gratis dricka hela natten och vi drack som aldrig főrr, bjőd folk pá dricka, dansade och vi sjőng till och med karaoke sá ni kan főrstá vilken nivá det var pá. Idag már jag som jag főrtjánar, jag vill bara spy pá hela datan nár jag skriver det hár.

Ikváll áker jag till en annan stad, főr imorgon ska vi fira att min mormor fyller 70ár. Nu ska jag klá pá mig och dra ut főr att áta.


I love me 2 much 2 be with wrong ppl.

Idag solade jag solarium, och i solariet sá finns det sminkborttagning.. Sá jávla bra idé kan inte fatta att det inte finns i Sverige. Nu hade jag iof inte smink, men ándá. Sen mőtte vi upp min tjejkusins 3 vánner och gick till ett kafé főr att diskutera jobb infőr ett arbete i januari. Hade játtekul med mannen som ska őppna rstaurangen och vi diskuterade i timmar.

Vi kom precis hem, och ikváll blir det utgáng och jag ska festa som aldrig főrr. Vi ár uppskrivna pő V.I.P listan, och det innebár att all dricka ár gratis hela kvállen. Ingen jávla judemode som i Sverige. Jag ár helt hypad, őnskar mina tjejer vore hár!


Family love

Jag har bara en sak att sága, jag sov i 40 min pá flyget innan jag vaknade av en extrem turbulans och jag ser att killen bredvid mig har bőrjat be till gud. Jag tog inga risker sá jag bestállde in en flaska vin o sánkte den direkt hahaha

Jag ár framme i Budapest hos mina kusiner nu. Min tjejkusin jobbar och kommer hem 3 pá natten men min killkusin var hemma och vántade pá mig. Vi har snackat sőnder oss i 1 timme nu om allt vi inte delat med varandra de senaste mánaderna. Jag kánner mig sá lycklig just nu, ser verkligen fram emot den hár korta tiden hemma. De va lángesen vi alla 3 var tillsammans. Jag kommer vara hár tills pá lőrdag, sá imorgon ska vi ut tillsammans och gőra stan osáker!


En bild pá mig och min tjejkusin Gina frán i sommras, ska ta massa nya bilder imorgon :)


“Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you. Love me and I may be forced to love you.”

Dem sakerna du kanske vill säga, men utav någon anledning inte sagt är jag omedveten om, så länge du inte säger det till mig, så jag kan höra det. Och om du någonsin får chansen att säga det, hoppas jag att du fortfarande har möjligheten att visa mig det.


Jag åker snart, dagens naturliga look efter 3 timmars sömn :)



Störda greker del 2

Mina kära läsare, den efterlängtade del 2 är nu här, serien sänds i 5 delar (OBS DEL 1 MÅSTE SES FÖR ATT HÄNGA MED) Stay tuned hahahaha :) Ska börja packa nu, jag åker från t-centralen kl 17 idag... Sakna mig inte för mycket =D

 


Kokainfest del 1

Sitter hos Jojje i sumpan, kvällen har precis börjat. Vi experimenterar lite med hans knarkpulver som han använder för träning. Do not try this at home.


“I'm no one's lap dog, you can't put me on a leash, and that was the attitude of it, FUCK OFF.”

Jag ska lita på min magkänsla nästa gång, den här dagen har varit den sämsta dagen på jävligt länge. Vissa delar tänker jag censurera, men en sak kan jag säga, SL kan dra åt helvette, alla ni som jobbar som kontrollanter borde skaffa er ett liv och ett nytt jobb. Sen kan jag tillägga att jag är jävligt trött på dig och din keffa stil ibland, så när jag inte svarar när du ringer sen så vet du varför.

Ska snart hem till mina favorit pojkar Jojje&Jojje.. Ikväll blire chill med mat, film o trevliga grabbar!

 


Arbetsintervju nästa!

Datan fungerar och humöret är tillbaks på topp.. Nu ska jag gå på arbetsintervju! Wish me luck, Ciao!

 


Never waste fresh tears over old griefs.

Okej tror min dator har gått sönder, jag kan enbart logga in via webknappen, det betyder att all min information, mina bilder och dokument är forever gone. Trevlig morgon i allra högsta grad. Det är sånt här man vill vakna till just den dagen man ska på arbetsintervju. Aja, låt oss göra det bästa utav situationen, ska fixa mig nu och sen försöka sätta på ett fake smile..  Är oftast glad o positiv men när jagt jg blir arg, då är jag riktigt jävla arg. 100 kr till den som kan få mig på bra humör idag! Ciao!

FaceTime! hahaha

Hahaha värsta mongobilden på mig o min före detta granne JÖJJE! Han saknar mig så jävla mycket och vill typ ta livet av sig för att han flyttade till sumpan o ba lämna mig här själv! Men tur att det finns FaceTime så han inte hänger sig själv hahaha =D Imorgon blir det chill hos honom, jag älskar hans lägenhet, den hade varit perfekt om den låg bredvit mitt hus! Neeej, nu ska jag sova.. GODNATT!


.

I got a thing for this little mama
She do it to me plus her brain is forreal I'm a... sucka for love I guess
Won't catch her up in the club cause she ain't into that
Kind of chick that rather rent a flick and get intimate
Say she never fuck with thug niggas only gentlemen
And yea that ass is fat but what's better is her intellect
Other men ah sweat her when we walk past
Can't even blame em' I did the same when I saw that ass
Match with the thin waist, brown with a slime face
Love the conversation and the kicks was like a sensai
Now she got me chillenin' with her all around the clock
My homeis beefin cause I never come around a lot
Keep on telling me I changed and things ain't the same
And ever since she came around I never want to hang
They tell me that it's foul how a chick will make me switch
But man I can't help it dog her mind got me whipped



J Cole feber idag.. Ligger helt happy i sängen och lyssnar på honom.. I think im gon be in luv wit him for a minute. Imorgon har jag jobbintervju, sen ska jag träffa Kalle, sen lunch med Mickis, o sen myskväll med en gammal killkompis.. får se hur jag ska kunna hinna med allt...


This is a story bout some puppy love but at the time boy, I was feeling like this must be love, although now Im on my grown sh-t !

http://www.killerhiphop.com/j-cole-love-me-not-lyrics/

http://www.killerhiphop.com/j-cole-home-for-the-holidays-lyrics/




I’ll still be there for you

Den här går lite för snabbt, ladda ner hans mixtape och lyssna på den där...

 


J COLE IS MY MAN!

Come here I’m about to take you higher
We about to set this bitch on fire
Pour a little gas, spark up your lighter

You might not be the one

but you the one that I desire


We all know fear, but passion makes us fearless.

Jag har fixat min mami nu och hon åker äntligen härifrån! Min mams är hemsk när hon är stressad. Det är sånna här tillfället jag önskar att vi hade haft kvar vårat badkar :( vill ta ett varmt bad, men det får jag göra i januari när vi renoverat klart våra badrum. Ikväll ska jag få sovsällskap, nu blir det en lång och varm dusch, sen ska jag ner och handla lite mat!


Visst blev hon fin?

When people show u their TRUE colors, don't try 2 paint a different picture!

Godmorgon! Vaknade kl 07, och åkte in mot stan för att få lite mer information om jobbintervjun som jag ska gå på imorgon och för att delta i en gruppaktivitet. Jag hade verkligen skit kul för första gången, kändes lite som om jag var tillbaka i skolan. Efter mötet åkte jag till Vällingby för att vaccinera mig, var lite nervös, men det gick bra. Sen lämnade jag tillbaka en klänning åt mamma, lämnade tillbaka mitt lånekort från gymmet och belönade mig själv med en solning.

Nu ska jag fixa min mams hår och smink för hon åker till Ungern idag :(



Sometimes to loose balance for love, is part of living balance in life.

I didn't fall, but u sure as hell made me trip.




Baaaaaaaam!

Jag tänkte gå till sömmerskan och sy två klänningar nästa vecka, jag måste bara hitta rätt tyg.. Im in love..


The more I grow, the more yall seem to stay the same, don't even know the rules but yet yall tryin to play the game.

Goodmornin! Blev väckt tidigt imorse utav min amoooooooooor. (jaa nu kan ni få något att undra över) Ska på arbetsintervju på onsdag för ett receptionist jobb, I CAN'T WAIT! Ser verkligen fram emot intervjun hoppas jag får jobbet *peppar peppar*. Idag ska jag bara tvätta och packa, mami åker till Ungern redan imorgon. Jag är på jätte bra humör idag, im feelin' so blessed!

 

Hos Sandra med älskade Uno =D

 


Tack för denna helg.

I fredags kom F förbi en liten stund och senare på kvällen drog jag hem till Sandra för att chilla med henne och turken. Lördags chillade vi hela dan, Sandra gjorde tacos och degade i soffan tills det var dax för utgång. Vi hamnad otippat på stures och jag hade en riktigt rolig kväll. Nice musik och massa drinkar hela kvällen. Vi avslutade kvällen med ett besök på donken och sen sov jag hos Sandra.

Idag har det varit degmode igen, förrutom att det är farsdag och pappa fyller år så jag drog hem för att gratta honom, och quess what? Han är inte ens hemma! Jag ska färga mammas hår snart.. Coundown har börjat nu är det bara 4 dagar kvar tills jag åker!




Här har ni våran nörd lördag med våra bästa vänner hahaha


Beautiful mami <3




Luv luv luv you so much.

Big booty bitches

Sov hos Sandra igår med Turren. Väcktes av Sandras sällskapssjuka imorse och sen dess har det bara gått utför. Vi har gjort allt ifrån att städa, till lagat mat & som ni kanske ser själva dansat en hel del. Ikväll blire utgång, ska hoppa in i duschen nu och sen möta upp tjejerna.





Favorit i repris!


Äntligen helg & nu ska jag straight some things out for yall!

Wow folk har verkligen inget liv nowadays, but like they say, if u got haters, ur doing something right. Jag antar att jag bara är annorlunda, skulle jag tycka och tänka något om någon och känna att jag behöver skriva ner det på internet hade jag låtit personen veta att det var jag. Straight cards, men jag antar att många idag gillar att leka smarta bakom en dator, men det ni inte vet är att jag faktiskt kan se vartenda klick, vart ni bor, vilken data ni har, vilket system ni använder och hur länge ni har varit inne på min sida. So play nice, im just sayin...


“Every man is afraid of something. That's how you know he's in love with you, when he is afraid of losing you.”

Okej nu har jag varit inlåst i 2 dagar och umgåtts med mig själv. Jag tror det räcker nu, har börjar få skumma tankar i mitt huvud, tack gud att det är helg imorgon, I need to be around real people :) Jag hatar att vara själv, 2 dagar utan att ha snackat i telefon i timmar eller träffat någon är ovanligt när det kommer till mig och nu också bevisat onyttigt. Goodnite ppl, tomorrow is a positive day!




Have a good day!

Jag mår mycket bättre idag, huvudvärken är borta men jag ska ändå inte gå ut, vill inte riskera att ens bli sjuk. Har kollat på massa roliga youtube klipp hela dan och jag är på riktigt bra humör. Ska göra stor städning i mitt sovrum nu och kolla lite film ikväll. Jag har verkligen myst och varit för mig själv i 2 dagar nu, känns skönt att kunna vara med sig själv utan att ha panik. Måste boka tid för vaccination idag också, jag tog första sprutan innan Thailandsresan och nu måste jag fixa omgång nr 2 så jag har skydd mot hepatit i 20 år.

Imorgon blir det nog utgång om jag mår bra, Bedroom ska ha blackparty, har nog tänkt att gå dit om tjejerna vill gå. Har inte kollat med någon ännu, jag trodde ju att jag skulle vara sjuk hela helgen :)

Jag gick all in med min vinterklädsel, mössa, vantar, halsduk hahaha


Fear not. What is not real, never was and never will be. What is real, always was and cannot be destroyed.


It is probably very necessary to present your ego at some point.

Vaknade precis med värsta huvudvärken. Hoppas inte att jag blir sjuk, det pallar jag inte med just nu. En gammal vän från Florida hörde av sig idag och jag fick värsta nostalgin.. En av mina bästa vänner Thala åker ner och pluggar i LA i augusti och jag har funderat länge på att följa med. Idag slog det mig verkligen att jag inte vill vara utan henne, även fast vi kanske inte ses varje dag skulle det bli konstigt att ha henne på andra sidan jorden. Dessutom har jag fyllt 23 och jag har under hela mitt liv prioriterat andra människor runt om mig, eller ja egentligen handlar det om 2 personer och det är slut med allt sånt nu. It's gon be all about me och jag vet att jag skulle ha the time of my life om jag åkte. We live once, right?


GRATTIS MAMMA!

Äntligen är den där jävla stegräknar tävlingen slut och min mamma kom på en välförtjänt 2:a plats i hela Sverige. Kan inte fatta vem det är som kom på 1:a plats, trodde inte det fanns någon som gick in mer än min mamma. Jag är iallafall glad att allt gående och cyklande mitt i natten nu äntligen är över! Grattis igen & jag hoppas att det aldrig mer blir sånna här tävlingar! :)

Vi ligger hemma och myser tillsammans :) Min sjuka lilla mamma! <3


If you were my homework i'd do you everyday in every possible way.

Mitt halsband gick sönder igår :(


Every person dies, but not every person truly lives.

November månad kommer bli crazy! Nästa vecka åker jag till Ungern, min mormor fyller nämligen 70 år. Helgen efter det kanske det blir Finland och i slutet på nov, början av dec åker jag till Paris för lite jobb. Snart kommer resulatet om hur det gick på högskoleprovet & december får jag veta om jag kom in på Universitet. Positive vibe today!


Alisa&Jag sitter på bussen..

Alisa gav oss V.I.P på bussen igår, allt hon behövde göra var att knäppa upp jackan och visa sin bebis mage haha nu vet jag vem jag ska ringa när jag åker buss i rusningstrafik =P


“In tragedy every moment is eternity; in comedy, eternity is a moment.”

Jag har hunnit med mycket idag känns det som. Vaknade fixade mig, och drog ut i snöstormen för att gå hem till Liso och umgås lite. Jag fick äntligen användning för min nya mössa haha :D Jag såg ut som en levande snögubbe när jag väl kom fram. Vi snackade en stund och jag drack lite te innan vi drog iväg till Sollentuna för att kolla runt lite och äta på Subway. Vi gick till apoteket eftersom Alisa skulle köpa järntillskott och gissa vad vi hittade? Medicin mot PMS! Jag skulle behöva ta det där varje dag hahaha =D Sen var det dax för mig att dra in mot stan och möta upp Fernando, han hade bjudit med mig på nån stand up grej inne i stan. Jag garvade ihjäl mig åt de 3 sista komikerna, de var en grek & en iranie som var riktigt tunga faktiskt.

Här har ni lite bilder från idag...




 


Mysfika hos Liso.

Ska röra mig mot min vän Alisa som bor ca 15 min från mig (gångavstånd)... Hoppas att jag inte fyrser ihjäl på väg dit, snöstormen verkar inte vilja lugna ner sig. Men det är värt det, jag ska pussa på hennes fina bebismage!

 

 


A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.

Idag skulle min älskling ha fyllt 10 år, du gick bort för 6 mån sen and i miss you like crazy.


Godmorgon julstämning!

Okej igår kväll var väldigt mysig, tände ljus & pratade lite i telefon, sen blev det Greys anatomy marathon och vaniljglass med björnbär, hallon & vinbär. Kunde inte sova så jag la mig jätte sent, spelade någon jävla aplikation på min Iphone som gick ut på att kasta kycklingar och krossa isstolpar hahahaha :) Tur att min vän Alisa väckte mig för 1 timme sen, annars hade jag kunnat sova hela dan!

Ikväll ska jag tydligen till någon krog inne på söder för att kolla på stand up, men nu ska jag duscha och efter det blir det mysfika med Liso!




Being strong sometimes means being able to let go.

Idag kom Mickis förbi för att chilla & umgås. Det var riktigt nice faktiskt, blev alltifrån emellanåt allvarligt till väldigt oseriöst. Bästa måste ändå ha varit när vi skulle göra oxfilé och jag öppnade köttet och det luktade ruttet. Vi sköljde av den och stekte den ändå, men hela dan så gick vi runt o va nojjiga för att bli sjuka. Pappa kommer hem och undrar vart 300kr/kg oxfilén tog vägen och jag kläcker ur mig att den ändå var gammal.. HAHAHAHA Big misstake!! Färskt kött luktar tydligen så eftersom man måste skölja bort blodet. Gott var det iaf, tack pappa! :) (Tur att jag inte berättade att vi la in köttet som var kvar i frysen, då tror jag han hade mördat mig på plats!)

Nu sitter jag hemma med ett glas vin och ska kolla på film. Ikväll vill jag vara ensam.

 


Nobody deserves your tears, but whoever deserves them will not make you cry.


When you're born you get a ticket to the freak show. When you're watching this, you get a front row seat.

Just nu har jag inget liv, Mickis är här.. Ska äta nu.. Ciao!

 


Haters only hate the things that they can't get and the people they can't be.

Baaaaaaaaaaaaaam! Keep up the good work ;)


Predictability will kill a relationship, Surprise ME constantly.

Riktigt seg morgon, tog det lugnt och nördade mig i sängen i några timmar. Sen gick jag upp, fixade mig och drog till Sandra i Rissne för lite taco's. Efter en stund drog jag vidare in mot stan för att möta upp F och gå på bio. Det blev Due date, och jag garvade genom nästan hela filmen, klockren idiot komedi. Imorgon måste jag ringa lite samtal på morgonen, och sen ska jag, om allt går om planerat spendera lite tid med Mickis, och sen senare på kvällen ha lite quality time med min mami.

Här har ni lite bilder från idag..


Your happiness can definitely come from happenings.

Var på 30 års kalas i Årsta igår. Dem hade hyrt en lokal där det bjöds på dricka och persisk mat, riktigt nice stämning och roliga människor. Vid 11 tiden drog jag in mot stan för att möta upp tjejerna, de blev nån juggefest på stureplan, men jag drog vidare efter ett tag för att möta upp Rouzbeh och hans vänner. Vi hann med 3 ställen innnan jag tog taxi hem för jag orkade verkligen inte med alla männsikorna. Är det bara jag som tycker folk är så jävla odrägliga i Stockholm? Min taxiresa hem var skitkul, vi åkte fel, hittade inte bankomat och när vi väl kom fram så gav jag honom en bok för att han var så trevlig.

Nu ska jag hoppa in i duschen ska på bio och se Due date, den verkar riktigt bra :)




Nostalgitripp.



Titta vad jag hitta ;) När jag fyllde typ 16.. gamla tider, alltid lika roligt o kolla tillbaks!

There's something about you baby...

Längesen, lyssna & njuut ;)


Winners have simply formed the habit of doing things losers hate to do.

Du har grova uppmärksamhets komplex killen, du tycker säkert du är skit fin o tung men det ända jag kan tänka på är att du är pinsam. Uppmärksamhets KOMPLEX på högnivå!

Förövrigt så har jag chillat hos X idag med Alisa. Sen drog jag och Sandra till Vällingby för att träna och sola, kom hem nyss. Ska bara kolla på film och dricka te.. sen blire det sova i minst 12 timmar.

Alisas bebismage <3

 

Imorgon har Fernando bjudit med mig på någon 30års fest/middag så jag ska dit på kvällen. Vet inte om det blir utgång sen, tjejerna ska iallafall ut.. Får se vad som händer.


Absolutely NO stressing about ANY circumstance.. If u change how u look at things, the things u look at will change.

Första dagen på jobbet gick sådär. Blev lite rastlös, men jag hoppas det blir mer folk imorgon. Blev afterwork med Kamil som är arbetslös. Han vet hur man festar, det blev en tequila direkt och sen blev det några Redstripes. Kom hem på dynderhumör och jag ska lägga mig snart. Jobb imorgon, kom förbi Kista och säg hej! :) Förresten, lyckan har vänt.. Jag har varit på så nice humör i flera dagar nu, de siiick.. Men jag uppskattar de fett!

På lördag blir de lunch med Thala & på kvällen blir det tydligen middag, måndag är det efterwork med Tam & Kamil.

Med min kaffe 9 på morgonen, helt död...


Afterwörk med Kamil babyy.. de så vi gör!


“If you want to live a happy life, tie it to a goal, not to people or things.”

Åkte hem till X och drack lite kaffe och chillade. Ruya kom förbi och vi började spela lite uno, jag vann första ronden och drog för att möta upp Fernando. Vi gick hem till Sandra för att fortsätta spela lite, och jag kan ju säga såhär, det gick inte så bra för honom hahaha.. :) Sen gick vi hem och lagade lite tacos , jag har aldrig sätt någon äta så mycket i hela mitt liv. Imorgon är det första dagen på nya jobbet.. WISH ME LUCK! :)

Jag fattar inte hur han kunde stänga tacon hahaha

Sandras feta tavlor med quotes & uno..

Lets give em sumptin 2 talk about!! DO NOT disappoint ur haters! Keep rockin hard!

Drar förbi X en snabbis på en kaffe, sen ska jag möta upp en vän för att chilla och laga lite mat. Det blir tacokväll, jag tröttnar aldrig på det. Imorgon börja jag jobba.. wish me luck... Här har ni lite bilder, observera jag och min älskling på bilden till höger. De kärlek. Ciao!

May u always b blessed with walls 4 the wind, a roof 4 the rain, laughter 2 cheer u & those u luv near u

Riktigt lyckad kväll, vi var ett gäng på 13 pers och stämningen var skit skön. God jamaikansk mat och öl, jag är så mätt att jag knappt kan röra mig. Efter middagen åkte vi ett gäng till Sandra och chillade där ett tag. Kom precis hem och snackar med Sandra i tele... :)



 


NEVER sweat ppl who aren't sweatin u.. Many times breakups are really breakthroughs!

Ledsen för dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp idag. Åkte till Vällingby för att möta upp Ruya och handla present till Sandra. Det tog lite längre än vad vi planerat och jag kan lugnt säga att vi typ var i alla butiker i hela Vällingby. Jag är riktigt nöjd med det vi köpte och jag ska snart röra mig mot stan för att möta upp alla som ska på hennes b-day dinner. Ska försöka ta massa bilder och lägga upp imorgon..


MC HAMMERS disslåt mot Jay-Z!

 

Chorus
That’s the fire, that’s the fire, that’s the fire
That’s the fire, that’s the fire, that’s the fire
That’s the fire, that’s the fire, that’s the fire

That’s the fire, that’s the fire, that’s the fire, what
That’s the fire, that’s the fire, that’s the fire, what
That’s the fire, that’s the fire, that’s the fire, what

Better run, better run run, uh
Better run, better run run, lets go there (oh yeah)
lets go there (oh yeah)

Lets go where the lights is hot
gotta back up on the sh-t he pop
lets go there, the game is so cold
I could see it in his eyes, the boy sold his soul
Devil said I’ma give you the World
“I’ll take it, plus give me a girl”
Mr. Devil can you give me a sign
he said “Throw the Roc up, thats one of mine”

lets go

[Chorus]

[MC Hammer - Verse 2]
Yo Jay, I got a Reasonable Doubt
if I knocked on your door would you come on out
if I knocked on your door that mean I’m knocking you out
If I knocked on your door boy, I’ll buss ya in ya mouth
uh, see me son I don’t play
I come from the shoulders that due the hard way
new rules, let me show you the way
if a rapper talk tough he gotta back up what he say

[Chorus]

[MC Hammer - Verse 3]
I don’t really have to go in on the fella
but that dude wrote back to devil
nah nah I don’t roc-your-wear
your shoes I don’t need a dark pair
that boy tried to steal my swag
fingerprints all over the bag
imposter get him outta here
imposter the king is right here, lets go

[Chorus]

Yeah you’re now rocking with the king of heart
the king of heart, tearing all imposters apart
yeah, king, king, king, king, king, king, king…

Lets go

[Chorus]


A real man doesn't make love to a million women, but to 1 woman a million ways.

Kom precis hem från Pasion de buena vista på Cirkus. Det var ett kubanskt band som spelade och vi åt middag med familjen innan. Imorgon ska jag till stan och sen träffa Thala en snabbis. På kvällen blir det middag för att fira Sandras födelsedag.





The key to wisdom is knowing all the right questions.

Nu är det ganska mycket folk som har börjat följa min blogg, så jag tänkte ge er möjligheten att ställa lite frågor om det är något ni undrar över. Alla frågor är välkomna, jag ska försöka svara innan fredag.

 


RSS 2.0