If you always want to get the last laugh, never stop LAUGHING!!

Sorry för dålig uppdatering. Min helg har varit fullbokad och dagarna har gått snabbt som minuter. I fredags hade jag verkligen skitkul på Superior Challenge, var där med en vän och hans typ 10 flippade iranie polare, som jag tyvärr inte kan beskriva med ord. Efter matcherna drog vi till max för att äta och de är verkligen ett roligt och speciellt gäng. Igår var jag och hälsade på min älskade Marena i hässelby och hon gjorde en riktigt god wok som jag fortfarande är sugen på. Kvällen bjöd på Grekisk fest och jag är fortfarande helt död. Min dag har gått åt till att återhämta mig och städa mitt rum, som by the way är shining. Nu ska jag göra soppa och te för att sen sätta mig framför en film och somna.

Imorgon har jag möte tidigt, och sen ska jag träffa min vän Thala en snabbis eftersom jag helt glömt bort att jag skulle till Pasión de buena vista som spelar på Cirkus i Stockholm med familjen. På tisdag fyller min vän Aleksandra 24 år och det blir middag på en Jamaicans restaurang.


I just can't be loving you no more.

I would take my last dollar out

and bet it on you,

but ahhhhh, you see the same one

I’m missing is basically the reason

I became something different,

and just that I remember me before,

and if you could do the same baby

then we’ll be for sure.

 


If things around you don't change, change the things your around.

Galen kväll. Jannis&Maria hämtade upp mig runt 7 tiden och vi drog till Jojje i sumpan. Spelade playstation och förade till klockan 10 då det var dax att dra mot hallunda. Sjukt mycket folk och blommorna regnade som svenskt slask väder över hela lokalen. Riktigt rolig kväll, nästa gång ses vi på bouzoukia!! Goodnite ;)

 

 


Don't worry. Nothing wrong with looking like a fool if what you are doing is far from foolish

Stressig dag, vaknade och drog förbi hässelby för en liten lunch och sen fick jag som tur skjuts hem annars hade jag aldrig hunnit. Men nu är jag äntligen fixad och klar. Väntar på att Maria och hennes man Jannis ska hämta mig. Vi ska hem till deras vän Jojje en stund, och sen vidare till Hallunda och grekisk fest. Jag får värsta nostalgin när jag tänker på det, längesen man var på grekisk fest.

Här har ni lite bilder från igår..


& från idag..






Komplimanger.

Fick jätte mycket komplimanger för mitt hår igår. För er som vill veta så går jag till Jenny på Salong Que, Sankt Eriksgatan 65 i Stockholm. Hon är den bästa frisören någonsin, och tro mig jag har testat många ;)


To give up a loveless relationship doesn't mean u should give up on love!

Kom precis hem från Superior Challenge 6 på hovet i Stockholm. Riktigt tung kväll måste jag säga, var där med min vän Rouzbeh och alla hans vänner. Satt precis vid ringen och såg verkligen allt. Kändes absolut inte som om vi var där i 6 timmar, men nu när jag kommit hem känner jag mig helt utmattad. Reza vann sin match, stort GRATTIS!! En annan match som jag verkligen gillade var Hamids, han bjöd på riktig underhållning. Tog lite bilder men filmade mest, ska försöka lägga upp lite imorgon om jag hinner, är helt fullbokad all day. Det blir en sväng förbi Hby under dagen & sen ska jag på grekisk fest med Maria & co.. Men nu... Goodnite!



Får inte glömma att visa bilder på mig & min fina Fightplay tshirt hahaha

Yesterday..

Igår åkte jag till Lovisas salong Beautybox i Mariatorget för att fixa mina naglar. Det blev ett långt besök, vi satt kvar ett tag och drack kaffe och Lovisa fixade mitt hår lite. Sen åkte jag in mot stan och shoppade, hann inte köpa så myket eftersom jag hade middag med Kerstin på Paladar de Cuba kl 18. Det var jätte kul att träffa henne igen efter så lång tid, och vi hade verkligen a lot of catching up to do. Efter middagen träffade jag en kompis en stund, och jag kom hem sent som vanligt.



Jag ska åka in mot stan snart, ska till Jennys salong en snabbis, hon var jätte snäll och pressade in mig i hennes schema idag. Sen ska jag hem, fixa mig & ikväll blir det Superior Challenge på Hovet i Stockholm, MISSA INTE! Ska försöka ta lite fler bilder idag.. Nu blire frukost.. Ciao


Glass.. :)


Mickis tog en vacker bild på mig idag när jag åt god glass, jag bjuder på den!

Okej nu kommer jag låta som en bitch, but i don't give a....

Jag har aldrig i hela mitt liv gått fram till en kille och sagt att jag tycker han är fin eller what so ever, jag är tjej och det har ibland sina förmåner, men damn boy u was too damn fine.

Har förrutom det köpt en kofta, en jätte fin mössa & en tröja idag. Hann hänga med Sandra på hennes lunch, träffa Mickis och chilla med Chris ett tag. Har fått hem en massa papper som jag måste kolla igenom och lära mig tills måndag angående jobbet. Imorgon blir det förhoppningsvis fika med tjejerna, naglarna ska fixas och sen på kvällen är det middag med min mentor.



“A wise man changes his mind, a fool never”



Måste verkligen sova nu, ska upp kl halv sju imorgon. Seminarium & sen ska jag faktiskt provjobba! Busy day tomorrow.. Jag är fullbokad ända tills på söndag.. Torsdag har jag fika med tjejerna, nageltid hos Lovisa & Sen på kvällen ska jag på middag med Kerstin. På fredag är det Superior Challenge & I can't wait!!! Ska ta massa bilder till alla stackars er som missar.. =) & Lördag blir det grekisk fest med Maria& co i hallunda. BUSY WOMAN and i love it! Sleep tight and STAY TUNED!


Love shouldn't be what ur expectin to get. Love is what ur EXPECTED to GIVE.

Vaknade halv sju imorse, tog en dusch och fixade mig för att sen dra på ett seminarium i stan. Kom sedan på dagens tabbe, jag hade glömt mina nycklar hemma men det var cool, jag skulle ändå hem till Sandra i Rissne för att chilla. Vi drack kaffe och efter en stund kom Alisa förbi. Efter ett tag drog dem mot Vällingby och jag var ensam kvar, Sandra hade börjat fixa mina naglar, så jag försökte göra dem alla likadana. Tidsfördriv på högnivå.

Pappa hämtade mig vid 5 tiden och vi drog till Kista. Han kände sig generös och köpte en Iphone 4 till mig idag, så det blir nytt nummer från och med 1 november och jag är officielt medlem i nördklubben. Sen blev det en sväng förbi Zartosht där Rouzbeh satt med sitt Fightplay gäng, jätte söta småkillar, verkligen haha... Vi skulle hämta mamma halv tio och kom självklart försent, men det är ju vanligt i vår familj.

När jag kom hem väntade ett brev på mig, ett grattiskort från en väldigt speciell familj som jag saknar väldigt mycket.. Jag blev otroligt rörd. Fick mig att tänka mycket på allting som ändrats runtomkring mig. Jag saknar dig Marena.

Lite bilder från dagen..

Naglarna... & Min nya Iphone 4 med tillbehör jag köpte :D

 


Some women were made but me, myself, I like to think that I was created for a special purpose and what's more special than you?

Vilken dag! Kände mig helt sjuk imorse, huvudvärk och helt snurrig. Åkte in till stan en snabbis iallafall, var tvungen att lämna ett CV och sen fikade jag med Alisa och Sandra. Vi köpte ballonger till Alisas babyshower och kollade runt lite innan jag drog hem till X på en fika. Hade deep conversations och jag känner att jag har lärt mig en hel del idag, today was usefull!

Fick en lite ego boost idag när en kille kom fram till mig helt spontant när jag satt och fika med Liso, och sa att jag var den sötaste tjej han sätt på länge och undrade om jag ville ta en fika idagarna. Men som ni alla vet, så är jag ju upptagen så det gick inte ;) Men det är alltid kul när folk kommer fram och ger en komplimanger! Nu ska jag sova, för jag ska upp väldigt tidigit imorgon! Goodnite


En till bild från min födelsedag i lördags...

“Big girls need big diamonds.”


Mina nya örhängen & halsband.


Väldigt speciell familj del 1

 


“Only those who want everything done for them are bored.”


Några presenter jag fick.. Har inte tagit kort på allt, det kommer :)

It's on baby, let's get lost, You don't need to call into work 'cause you're the boss!

It's too big, it's too wide
It's too strong, it won't fit
It's too much, it's too tough
He talk like this 'cause he can back it up

He got a big ego, such a huge ego
I LOVE his big ego, it's too much
He walk like this 'cause he can back it up

 

 


“A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.”


Jag & min fina tårta.  I love my girls, tack för igår!



“The hard part about being a bartender is figuring out who is drunk and who is just stupid”

Jag kom precis hem från en händelserik natt. Jag kanske ska börja med att tacka mina vänner för att ni kom till middagen och för alla fina presenter! Jättekul att träffa Dirre mirre, har verkligen saknat honom! Efter middagen åkte Jag, Alisa, Samir & Dirre förbi husby eftersom Samirs vänner hade en liten gathering där, och sen rörde vi oss mot Eken. Jag hann inte vara där så länge, mötte upp en vän snabbt och sen kom B in till stan. Resten av historien blev ju kanske inte så lyckad, med tankte på att han var väldigt full, och jag åkte förbi en vän istället som har en studio inne i stan och där satt jag och chilla hela kvällen tills jag kom på att jag är för övertrött för att ens kunna konversera normalt hahaha :) Kom precis hem och är helt slut, kommer sova så bra inatt!




Hittade den här liggandes i studion, hur cool är inte den?



Happy Birthday!

Jag vet, helt mobbad grattar mig själv! Men jag måste keep up the good attitude, ska iväg och göra högskoleprovet nu! Tack för alla fina sms när jag vaknade, blev helt chockad, och tack till min fina mamma som väckte mig 07:01, minuten då jag föddes, hon väcker mig då varje år! Vi hörs i eftermiddag! Ciaoooo!


If u aint thankful for what u got u won't be thankful for what u get!

För några dagar sedan hade jag ett möte med min kärriärcoach och han sa såhär till mig "När jag såg dig första gången, tänkte jag på en Kalashnikov. Det är världens bästa vapen, det skjuter oavsett om den är i vatten eller om den är skadad, man kan alltid räkna med en Kalashnikov." Jag börjar seriöst tro att det är något allvarligt fel på mig... Eller?

Sen kom jag på att alla mina vänner är Kalashnikovs! Hahaha

 

& den här får vi inte heller glömma..

 

Seriöst, jag tror inte det här med plugg är min grej, håller på att bli helt dum i huvudet!!


"How people treat you is their karma; how you react is yours."


Konstig date?

Vi satt hemma hos X igår alla tjejerna och snackade skit, vi kom av en konstig anledning in på konstiga killar man har träffat och jag hörde nog den värsta historien EVER! Min vän "anonym"  träffade när hon var typ 16 år en kille, han verkade fett skönt, stressade inte henne utan var fett chill men efter ett tag tyckte hon att det var lite konstigt att han inte försökte någonting med henne (han är ju trorts allt kille, låt oss inte glömma det) men hon tyckte i helhet att han var skit gullig, ÄNTLIGEN en normal kille tänkte hon... Tills hennes födelsedag kom och hon fick en slöja i present HAHAHAHAHAHAHAHA... Asså jag hade sprungit för mitt liv!

Om ni har haft värre historier får ni gärna dela med er, jag behöver skratta lite idag.. Vi ska ju trots allt inte glömma att jag faktiskt "dejtade" eller var kär i en tjej när jag var 13 (åh nej, jag visste inte att det var en tjej) så det måste väl finnas värre historier ;)

Jag bara kände för att lägga upp just den här bilden hahahaha

 


I ain't a Lauren fan, but this is some really good music...

 


If I had a single flower for every time I think about you, I could walk forever in my garden.

Insomnia.. Kan inte sova ikväll, för mycket tankar som snurrar. Det här högskoleprovet har gett mig damp. Men om jag fokuserar på de bra sakerna som faktisk ska hända hoppas jag att positivt attraherar possitivt. Jag bokade restaurangen idag, vi blir 12 söta personer på min födelsedag som firas nu på lördag, samma dag som jag faktiskt fyller år och jag har VIP platser på Superior Challenge galan den 29 oktober. Livet kan väl inte bli mycket bättre, ändå ligger jag här i min säng ikväll och är lite ledsen. Men det kanske är okej att vara ledsen ibland, det känns som om jag inte haft någon tid alls till att vara ledsen, allt har bara gått så snabbt och jag har lärt mig att älska mitt nya liv mer än jag hade kunnat ana. Jag trodde aldrig att jag skulle gilla att vara själv och känna mig ensam, men det är en ganska skön känsla, att bara få vara. Dessutom har jag märkt att jag är ganska rolig att hänga med :P Ska fortsätta kolla på Grey's Anatomy, de är den som gör mig såhär djup =D


Varsegod jag bjuder på den ;)

 


Okej jag ska vara ärlig...

Det här funkar inte! Varken mellan dig och mig eller det här med pluggandet. Knaskväll.

Ska sova.. Goodnite


Min älskling är hemma!

Sitter & kliar henne i håret...

 


Mysmiddag i Farsta, standard.

Kom precis hem från middagen hos Mange & Prissi. Det bjuds alltid på bästa maten, idag blev det tacopaj A la Prissi och den var sjukt god. Mange stod som vanligt för alkoholen, och det fanns ju en del o välja mellan, Prissi gjorde värsta drinken till mig som var riktigt god. Tung kväll med gamla vänner och god mat, mitt liv är på topp just nu. Sandra kom hem från Juggan idag också, så imorgon blire ett tidigt besök hos min älskling!





Chico är en katt, men tror att han är en tiger haha

Jag ska till andra sidan jordklotet idag.

Kommer nog inte hinna uppdatera så mycket de kommande dagarna. Kom precis hem från ett seminarium på söder, ska hoppa in i duschen och sen fixa mig. Har läkar ÅTERBESÖK kl 15:20, hoppas det går bra, och sen tänkte jag rulla mot farsta för att hooka upp på trevlig middag/alkoholmissbruksfest hos Prissi & Mange med Thala. Jag ska försöka ta lite kort och lägga upp imorgon, men that's probably it för jag måste dedikera mig själv stenhårt för att plugga till högskoleprovet som är på lördag. Wish me luck! :)

 


Karma’s a bitch. She’ll take care of it.

The strongest singel factor in prosperity consciousness is self-esteem: beliveing you can do it, beliveing youdeserve it, beliveing you will get it.


Jag drar & tränar nu..




You don't love a woman because she is beautiful, but she is beautiful because you love her”


Freedom is the oxygen of the soul.

Glömde berätta om igår, jag mötte upp Kalle och vi drog och käkade på Vapiano. Jag hade faktiskt aldrig ätit där innan, så det var kul att testa något nytt. Efter middagen gick vi vidare till Berns och Ryan Leslie's konsert. Jag måste säga att jag blev lite besviken, men det kanske var jag som förväntade mig för mycket. I helhet en riktigt nice kväll, med god mat & gott sällskap.

Imorse var jag på seminarium och sen hade jag ett möte kl 11. Kom hem för inte så längesen, tänkte dra och träna lite senare, men jag är riktigt seg idag.

 


Hur lyckas jag?

Jag tror jag berättade i bloggen att jag i förra veckan blev intervjuad av en tidning, de skulle ställa några korta frågor om arbetsförmedlingen, that's it. Jag var dessutom väldigt arg, för AF hade bett mig gå på en intervju och sen när jag kom dit blev jag hemskickad, så när jag kom ut och de frågade mig om jag ville ställa upp så var det ganska självklart. Imorse ringde min lur 24/7 av alla mina vänner i Kista, då dem fått hem tidningen och BAAAAAAAAAM där är jag på första sidan. Vad hände med några enkla frågor? WHAHAHAHA Hur fan lyckas jag med sånt här?? Bilden va kaos dessutom, men jag har garvat hela förmiddagen. Ni kan surfa in på DO's hemsida också, där har dem en bild på mig under fiken "känner du dig diskriminerad" hahahaha..

Fick den här fina bilden mms:ad av min käre vän Kamil.


Fella's, if she's amazing she won't be easy, if she's easy she won't be amazing.

Ska börja röra mig mot stan nu, till Vapiano för er som vill stalka mig och sen bär det av till Berns och Ryan Leslie. Jag visste inte att det var så mycket folk som skulle dit, men tydligen var Ryan Leslie jätte populär, så vi ses där mina vänner!


Jag ska avslöja så lite jag kan, utan att säga för mycket.

Ikväll blir det otippat Ryan Leslie på Berns, jag kan inte kalla mig för ett fan, men jag gillar hans musik. Lyssnade mer på honom för något år sen. Hade inte tänkt att gå dit, men mitt liv tar ju alltid otippade vändningar så nu hamnar jag där ikväll, vilket faktiskt ska bli kul. Nu tänker jag sova 1 timme, eftersom jag gick upp kl 7 imorse. Tar lite kort senare så ni inte missar något... :)

Film från myskvällen i lördags.

Glömde lägga upp den på bloggen.. Gjorde en liten film när tjejerna var påväg. Har fler filmer men jag vågar inte lägga upp dem. Jag kan ju ge er en teaser och avslöja att Ruya gick back in the days och rappade med Melinda werde hahaha.. Som sagt, inget man kan visa officielt. ;)

Nu ska jag sova.. imorgon är det seminarium, och sen hem för att plugga till högskoleprovet. Kvällen bjuder på Ryan Leslie.


Okej det här har gått för långt.

Min mamma tränar 11 på kvällen, hon går all in asså.


Lazy Sundays with loved 1's...

Blev en lång natt igår.. Turken stack runt halv två tiden för att träffa sin pojkvän. Snackade med en killkompis som jag inte pratat med på 2 år i tele. Jag var lite rädd så han höll mig sällskap. Sen kom en tjejkompis förbi runt 4 på morgonen och sov över. Vi vaknade imorse och drog till Alisa för att fika lite och snacka skit. Kom hem nyss, tog en dusch och snart ska en killkompis komma förbi.


Tack för ikväll!

Okej mamma Alisa och pappa Samir gick nyss. Vi har kollat på roliga youtube klipp i timmar känns det som, och alla satt o grät (förutom Samir) när vi kollade på Christian the lion hahaha.. Det blev lite tacos och captain morgan och nu är det bara jag och turken kvar. Vi laddar ner film och dricker kaffe. Här får ni två mongo bilder på mig från ikväll, en när jag värmer mig och den andra när jag skulle göra som Emelie och försöka ligga som statyn, vilket by the way är OMÖJLIGT hahaha




Definitionen utav livsnjutare!

3 timmar senare har jag äntligen lyckats ta mig ur sängen, har kopplat datan till surrounden och hela mitt hus gungar till Ashton martin music, ska duscha med öppen dörr och jag har lagt in ved i öppnaspisen o tänt alla ljus i huset. Efter duschen ska jag fixa tacos. Asså jag njuter av mitt liv på en helt annan nivå just nu!


Pasión De Buena Vista

Den första november ska vi fira pappas födelsedag på cirkus i Stockholm. Mamma har bokat biljetter till Pasión de buena vista. Jag saknar verkligen Kuba, det kommer bli som en nostalgitripp, kanske bokar en biljett i vinter efter att jag kommit hem från den kvällen. Nu vet jag vad pappa får på sin födelsedag, jag undrar vad jag kommer få? hahaha

 


The best revenge is massive success!

Igår bangade alla mina vänner på utgång så jag hookade up med bill och bull, som de tydligen kallas... Jag säger bara dum & dummare. Det var riktigt soft faktiskt, bättre än att sitta hemma plus att jag hade 2 grejer jag skulle fixa i stan. Idag är jag helt slut, kanske drar förbi stan en snabbis ikväll men det lutar åt hemmakväll med tacos. Är ensam hemma så jag ska snart upp till övervåningen och koppla in min data till surround systemet och sätta volymen på max medans jag gör lite frukost. Godmorgon Sverige, det här är en bra dag!


Okej nu har jag lekt färdigt.


Utgång ikväll ;)


Dogs are not our whole life, but they make our lives whole.

Hittade en bild från förra året på Ella & min mamma. Så fina mina älsklingar. Min mami är by the way så fin, i know... Den här månaden är det 6 mån sen Ella gick bort.. Love you.

 




“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”

Okej jag är officiellt tillbaka i skolan.. Dem här seminariumen är så tråkiga, har verkligen inte lärt mig något än iallafall. Eftersom det alltid ska hända mig något så hade jag tidningsintervju för Kista lokaltidning idag, fråga mig inte hur jag alltid hamnar i sånt här, situationerna bara dras till mig nuförtiden.

Efter Kista drog jag förbi byn för att gå hem till Alisa på en lång fika. Hon är så söt med sin lilla bebismage. Kom precis hem, men ska hem till henne o Samir ikväll på film. Jag har bjudit in mig helt hahaha.. Ska ladda upp ett filmklipp på Liso och hennes buffy som va skit söt idag. Ska städa lite nu :)


I know you wanna play it off and act hard, it is what it is betta play your part see you wanna run a game on my heart, heres the oppurtunity for you to start.

"Don’t be yellin me ear boy when you talk
come a little closer or don’t holla at all
make sure that yo confidence is on 10,
gotta make me feel like your in it to win"



Thailand april 2010


38 missade samtal, ingen musik & drama.

Jag satte mig på bussen för att dra åka och möta upp Maria för lite sushi. Halvvägs på bussen börjar jag leta efter min telefon och det visar sig att jag självklart ha glömt den hemma. Fick göra mission när jag kom fram, gick in på pressbyrån och ringde hem till pappa som fick ringa Maria och till slut hämtade hon upp mig. Vi åt och gick runt lite i butiker, sen drog jag till träningen och vad tror ni händer? Jag ska börja med att springa 5 kilometer och när jag sätter min fot på rullbandet dör min Ipod. Tränade utan musik idag och det var ångest. Inte nog med att allt d här har hänt på mindre än 3 timmar så bestämmer jag mig för att dra och sola. Allt går jätte bra jag solade bara 12 min för jag pallade inte missa bussen, så fort jag kliver ur och ska börja sätta på mig kläderna är det någon utanför som bankar på dörren som om det brann där ute lr nåt. Jag öppnar dörren halvnaken med ett VAAAAAAAAAAAAD? och framför mig står en tjej på kanske 20 år och hennes mamma som ser ut som en crackhoe. Dom hade tydligen redan lagt in pengar och ville få ut mig därifrån halvnaken.. Hahahaha jag var sekunder ifrån o hamna i bråk där men jag slängde bara igen dörren i hennes nylle och klädde på mig VÄLDIGT sakta.

Det ska alltid hända mig nånting, jag fattar inte hur jag kan ha sån här otur hela tiden. Jag måste vara den mest klumpiga människan Ni känner.


Träning nu Chauuuuuu!


You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.

Vaknade och drog till söder imorse för att gå på ett seminarium. Nu ska jag packa min träningsväska och röra mig mot Vällingby kl 16 för att möta upp Maria, hon är sugen på sushi hahaha.. Sen blire träning och solning, dåligt att det inte finns bastu på mitt gym, skulle vara skönt att ligga i bastun idag. Fick mail från skolverket, angående högskoleprovet.. Jag kommer göra ett jävla prov från 8-16 på min födelsedag. Skjut mig!


Jag & min kusin feb 2010.


Du tror du kan sätta mig på plats - Du verkar ha glömt bort att min plats är tronen över dig.


USA Januari 2010.

I quess the craziness runs in the family.

Jag vet inte om det här är normalt, men min mamma har tränat hela dagen, dom har nån stegtävling på jobbet och hon går all in. Detta har medfört att hon är på otroligt bra humör hela tiden, idag kom hon till och med in i mitt rum och började dansa.. Look for urself.. hahahahaha


Goodnite :)

Jag sov bara 4 timmar igår och är helt slut. Fick glada nyheter idag, jag är ensam hemma hela helgen. Jag ska inte ta ut segern för tidigt, men jag tror lyckan börjar vända nu. Är det fest lr? hahaha =) Imorgon är det seminarium på morgonen och sen drar jag och tränar, skulle egentligen gått idag men NÅGON va keff o bangade för att hon skulle kolla på nån jävla desperat hemmafru skit. Gumman if u keep lookin' at that shit, U'll end up there and we do not want that haha


“A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are.”

Gick och lämna resväskan till X igår, sen stressade jag till stan för att kolla på Benny Ninja's klass som by the way var riktigt tung. Han verkade gilla mig också hahaha.. Sen skulle jag förbi X en snabbis och chilla lite innan hon drar till Juggan, så jag sätter mig på tuben och går av vid fel station. Jag vet inte vad det är för fel på mig nowadays, satt som ett mongo kl 11 på kvällen i huvudsta. Till slut kom jag iallafall fram, och det slutade med att jag inte kom hem inatt.. Jag ska lägga upp en video så ni kan få se vad vi hade för oss... Don't judge haahahaha

 


Benny Ninja is in Stockholm!



Benny Ninja hade dansklass i kulturhuset igår kväll. Han är en vouge-dansare och skaparen utav House of Ninja, han har också medverkat i bland annat Americas Next top modell som jury. Här har ni lite bilder och klipp från igår, my girl Thala killed it.


 


1 of the symptoms of approaching a nervous breakdown is believing that ur work is so important

Jag fick ett mentalbreakdown nyss. Hittar inte den där jävla resväskan som Sandra ska ha, och min mamma som har GÖMT DEN NÅNSTANS är på jobbet o svarar ej på sin lur. Jag ska vara inne i stan kl20 för Benny Ninja från Usa har dansklass. Tror ej jag kommer hinna. Jag är så irriterad just nu, inte ens gympasset har lyckats tömma mig på energi. Har gått ner 4 kilo på 2 veckor :S Vet inte vad som händer men stressen tar över mitt liv.

Annnnnnnnnnnnnd IM OUT! Ska röra mig mot Sandra så fort jag hittar resväskan.. Sen blire stan o dansklass med Thalalalalala.


Bästa på länge.

Den här låten är ett måste.. Har fastnat grovt. Längesen jag la nåt på repeat så många gånger.

 


Payback is a bitch.

Det man inte dör utav gör en bara starkare.. Jag undrar hur stark världen vill att jag ska bli egentligen? Asså jag får minst 2-3 örfilar per dag nuförtiden. Imorse hade jag ett jobbcoaching möte som jag kommer få gå på varje dag i 4 veckor hahahaha e de här ett skämt lr?? Arbetsförmedlingen fucka mig fint där. Inte nog med det efteråt gick jag in på FACE för att köpa en skugga som tröst, jag gjorde min make up utbildning där och dem konstaterade att jag behövde visa F-skattesedel om jag vill ha fortsatt rabatt.. HAHAHAHAHA asså jag drog till deras största konkurrent o handlade istället. Jag orkar inte ens bli sur länge, jag garvar så fort d kommer upp något, man blir inte förvånad längre. Min mobil har dessutom ring och pipit hela dan, vilket är jätte kul ibland, men idag pallar jag INTE.


Jag behöver semester!

“Pride comes before a fall”

Jag ska försöka sova nu,måste vakna kl 8 imorgon.. pallar ej.. Har kollat på tatueringar i flera timmar nu, är helt snurrig i huvudet. Ska nog dra och träna imorgon, måste få bort den här stressen plus att jag måste börja plugga ordentligt nu inför högskoleprovet.


funderar på att färga håret brunt igen, o låta d vara ofärgat. Pallar inte slinga hela tiden.

It's not the size of the boat but the motion in the ocean? Well it's is the size of the boat, i want a yacht.

Tung e hon hahaha..

 

 


You got me feenin'

Jaha då tänkte jag sumera min helg. Jag har softat hos X hela helgen nu när hon jobbat natt. Fredagen tänker jag inte prata om, vet inte vad som hände där men de va chill. Igår softade jag med tjejerna på dan och sen lämnade alla mig :( F kom förbi och vi chilla ett tag, kolla på film o sen skulle han iväg o jobba. Skulle göra tacos egentligen men affären var stängd, och jag har varit sugen på de sen dess. Jag dödade honom på Uno också får inte glömma o nämna det hahahaha

Idag vaknade jag med värsta motivationen och drog ner o handlade medans min fru låg o sov, det blev wåfflor till frukost o Sandra garvade ihjäl sig när hon såg mig vispa grädden i kavaj hahaha :) Im back in bromsten nu och jag ska ta en varm dusch och sen blire film o mys.


Helt död imorse.. :)


Keff e jag.

Okej, har lugnat ner mig nu haha.. Har varken tagit ett bad eller smakat på Morgan.. Jag mår bra nu.. välkommen tillbaka till verkligheten. Kände mig riktigt kreativ där ett tag. Lyssnar på min spotifylista och chillar i soffan helt själv, kom på vilket nice liv jag egentligen har. Väntar på att min vän Sandra ska komma hem så vi kan ta en kaffe o snacka skit. Hon är mitt nya sovsällkap :)

Frustration på högsta nivå.

Asså jag är så frustrerad. Längesen jag var såhär rastlös. Vet inte vad fan jag ska ta mig till, har en hel natt framför mig och min hjärna vill inte somna. Allt började igår och skiten vill inte gå bort. Funderar på att ta ett varmt bad, d kanske hjälper hahaha... Sitter o chattar med Sandra, stackarn försöker hjälpa mig, men de funkar ej. IM OUT!

+ + ett varmt bad = lösningen på ALLA problem.


If u don't STAND for something u'll fall for ANYTHING

Ouuff ska ta en varm dusch nu och sen röra mig mot Rissne igen.. Myskväll med film o tacos.. Ska försöka lägga mig lite tidigare idag haha.. Jag är helt slut.


Soon as U thought U found the right woman, there were other guys who thought the same thing about her.

Jaha då har man vaknat tidigt, ätit frukost med familjen, fått skjuts till arbetsintervjun (om man kan kalla det så) och nu är jag hemma och väntar på att mamma ska bli klar. Vi ska förbi bromma en snabbis för att kolla på den nya gallerian. Ikväll blir det kanske utgång men jag är inte så hype, får se hur det blir.

'

 


Seriöst, de räcker.

Jag har drabbats av sömnlöshet. Aldrig i hela mitt liv har jag haft svårt att somna, jag brukade lägga mitt huvud på kudden och decka inom 2 min. Dessutom kunde jag sova i 12 timmar utan problem, nu sover jag max 6 timmar. Jag ska upp om 4 timmar, ska bli kul o se hur det kommer gå.


Såhär känns livet just nu.


Keep me company.

När jag kom hem efter träningen och hade käkat så la jag mig i sängen o greps av en otrolig sällskapssjuka. Turren va helt död och X hade sällskap så här låg man plötsligt själv och va helt mysig. Jag fick till slut sällskap av en väldigt snäll person över telefon, stackarn hade knappt sovit men höll mig sällskap iaf. Nu ska jag sova för imorgon bitti har jag arbetsintervju och sen ska jag luncha med en vän och mamma. Är det någon som är hype på utgång?


Goodnite and wish me luck..

I never thought...

Väntar på att klockan ska bli 17 så jag kan dra och möta upp turren för lite träning. Jag ska satsa stenhårt på beach 2011 hahahaha.. Neeej men dax o fylla min mp3 med lite sköna låtar.. o sen ska jag dra. Chauuu

 

 


'Cause my time is limited and I ain't trying to waste it all on you.

This pic's for my fans
But yo this hook is for my exes.



Im in L-O-V-E...

Mamma kom precis hem från Kista med mina nya jeans, asså jag älskar dem.. OBS d här är inte dagens outfit hahaha jag ville ba att ni skulle se hur kattiga dem är LOL




Idag börjar vi med träningen igen!


Mina dagar rinner ut som sanden i timglaset, tiden går fort med skratt och älskade vänner.

Åkte till Kista och mötte upp Thala för en fika/lunch, sen hittade jag ett par skit snygga jeans som jag ska köpa imorgon. Efter kista blev det födelsedagsfirande i Rissne med en massa människor och väldigt mycket mat och tårta. Jag var helt slut när jag kom hem, men var tvungen att kolla på debatten på tv4 om demostrationerna och Sd, snälla det här börjar bli dagisnivå. Ett parti som springer ut för att dom tycker att någon har kritiserat dem, men snälla var inte politiker om du inte kan ta kritik, som by the way inte ens var kritik, utan ett tal mot rasism. Jag antar att ni tog åt er eftersom ni är rasister.



What the fuck?


Är det bara jag eller är det inte sjukt att ha en kossas ass över din restaurang disk? hahahaha

Ladies, take crap from no1! Love yourself it's the beginning of a life long romance.

Sitter och lyssnar på min nya Spotify lista som jag fick utav Bilel (jaa, jag stavar ditt nämn rätt för en gångs skull) det är den bästa listan någonsin.. Han spelade gitarr för mig igår kväll och jag hittade massa låtar i listan som jag kände igen.. Sjukt bra musik faktiskt.. Tack för den! :)

Jag ska börja fixa mig snart, ska möta upp min andra halva Thala i kista för en fika.. Har inte träffats så ofta de senaste veckorna, och jag har börjat sakna henne jätte mycket nu idagarna. Man måste ta hand om sina vänner. Sen efteråt tänkte jag dra förbi Sandra i Rissne där folk har samlats idag för att gratulera hennes syster Vesna på födelsedagen. Happy Bday!


Love yourself hahaha

Treat yourself real good, it teaches everybody else how to treat you.

Vilken dag! Har varit uppe sen 7 imorse och verkligen hunnit med sjukt mycket grejer. Jobbat som tolk hela dan, åkt runt hela Stockholm i en Mercedes-Benz Sl 500 AMG. Livet va soft ett tag där.. :) Vi stannade och tankade i Fittja på väg till Södertälje, har aldrig i mitt liv sett en sån bensin mack, Sladdarna var av och det va kaos haha.. Sen åkte jag in till stan och käkade sushi, hängde med Tamtam en snabbis och hittade den godaste parfymen någonsin, Guccis nya. Den ska jag köpa! Sen hämtade B och hans vän upp mig och vi tog en fika i sumpan med minst sagt hetsiga diskussioner om bland annat religion. Efteråt drog vi förbi B och kollade på film och sen åkte vi hem till Sandra på en fika. Kom hem för ett tag sen och jag är sjukt trött.. Här är lite bilder från idag.. Enjoy!


Tam hittade de senaste modet på Zara hahaha..



Era svar.

1. Varför gjorde ni slut?

Svar: Det spelar ingen roll varför vi gjorde slut, it's in the past.

2. Vilken skola tog du din makeup utbildning på?

Svar: FACE Make-up school, tog examen 2006.

3. Hur lägger man en snygg bra eyeliner?

Svar: Förlåt Mickis, jag vet att jag har lovat dig att visa för längesen. Det beror helt och hållet på formet på ditt öga, men för att få bäst resulat brukar jag dra liner utifrån och inn, göra det lite tjockare på kanterna längst ut för att markera franslinjen ytterligare. Lovar att lägga upp något snart!

4. Följer du med till Miami å firar nyår me mig ;) ?

Svar: Nej det kan jag tyvärr inte, ska till Egypten snart förhoppningsvis och till Januari blir det plugg!

5. Hej tjejen! gillar när du lägger upp tips om sminkning osv.. Skit bra!
berätta lite kort om dig själv.. vad gör du just nu? arbetar pluggar osv?


Svar: Tack så mycket! Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta, jag har ägnat det senaste året till att resa och jag ska göra högskoleprovet nu i oktober. Vill verkligen börja plugga i januari. Jag har sökt Socionom, Juridik och Historia. Nu gället det bara att komma in och vara motiverad!

6. vem dödade JFK??? SNÄLLA SVARA INNAN ONSDAG

Svar: tack för frågan CHINO, du kan läsa här http://sv.wikipedia.org/wiki/John_F._Kennedy hahaha

7. Jag vill veta om du föredrar string eller hipsters eller granny panties ?

Svar: Thala älskling, jag vet inte vad du tänkte på när du ställde den här frågan, men jag ska svara bara för att jag älskar dig så mycket. Hipsters

8. Jag vill veta vad du ångrar mest att du gjort och vad du ångrar mest att du inte gjort?

Svar: Jag vet faktiskt inte vad jag ångrar mest, tycker att det jag gått igenom har format mig till den personen jag är, och jag anser mig själv vara ganska stark. Men om jag ska ge ett svar så är det väl att jag har litat för mycket på personer, jag är förgodtrogen. Vad jag ångrar att jag inte gjort? Ja du, livet är inte slut ännu, men om jag skulle dö imorgon skulle jag ångra att jag inte har åkt på min karibien resa ännu, och att jag inte var i sverige när min hund dog.

Tack för alla SERIÖSA frågor hahaha



Ladies, u don't really miss ur ex, u miss who u thought he was.

Fick ett jätte vackert sms nyss av en vän som skrev att hon beundrar mig för att jag står på mig själv och inte tar någon skit, hon skrev att hon önskar att hon hade haft min styrka. Jag vill först och främst säga tack för ditt fina sms, det uppskattas verkligen. Vill bara säga till dig, att du är minst lika stark, bara att du måste tro på det. Du måste veta att du är värd mer, och att du kommer hitta bättre. Du saknar det du trodde att han var, inte den han är. Man måste lära sig att förlåta människor, för vi  gör alla fel någon gång i livet, först då kan vi verkligen gå vidare, och glömma det som har varit.


Nu ska jag iväg o röka lite hookah, waterpipeeeeeee.

Vet inte hur fan jag ska ta mig upp imorgon kl 7, men livet leker o jag har inte tid för o sova. R ska hämta mig när somhelt men är alltid sen... Puss så längee :)


You did it before YOU CAN DO IT AGAIN!

Lunch med mamma på fridays och sen träffa jag B en snabbis, vi åkte förbi en tatuerare o bokade tid åt honom, han ska skriva mitt namn i pannan. Efter det åkte jag förbi Hby en snabbis och nu chillar vi hemma hos mig och lyssnar på hans keffa spotify lista. Min pappa blev så glad när han såg B, hans gamla fotbolls polare att han hade föredrag i en timme om hans fotbolls karriär i Italien och alla kvinnor som dog för honom då haha.. :) Imorgon ska jag upp tidigt och jobba, tro det eller ej ;)


Aaa just d, fick D&G parfymen av mamma också... love it =D



He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.

Okej question time, ni kan ställa vilka frågor ni vill så ska jag försöka besvara dem så gott jag kan. Den som inte frågar, den får inget veta :) Svaren ska jag försöka svara på innan onsdag.

 


Baaaaaaaam!

Igår kväll mådde jag lite sådär, mycket tankar som kom från ingenstans och vad har man vänner till? Sandra plockade upp mig efter 2 min och vi chillade med glass hemma hos henne. Sov max 4 timmar inatt och idag kommer jag va helt slut, just den dagen jag har skit mycket att göra. Ska ta en varm dusch nu och dricka lite te. GODMORGON Sverige!



If they're dumb enough to walk away, be smart enough to let them go.


Produktiv söndag!

Imorse åt vi frukost tillsammans hela familjen och sen kom en man förbi för att presentera en ny hushållsaparat. Jag kan inte beskriva med exakta ord vad den gör, men det är helt sjukt. Den rensar luften med vatten, alla dammpartiklar försvinner och luften i rummet känns som när man är ute efter att det har regnat, men den bästa funktionen av de alla måste ändå vara ATT DEN TAR BORT KVALSTER. Min säng känns så ren att de är sjukt. Jag har städat med en motivation jag aldrig haft förr. Den är skonsam mot miljön och om man är sjuk kan man hälla like eukalyptus i den så öppnar den upp andningen.

Kolla hur svart vattnet blev efter att jag städat hela mitt rum, och det vita längst upp det är kvalster jävlarna. Alla borda äga en sån här apparat hemma! Jag höll på o spy när jag såg resultatet, men asså känslan efteråt är obeskrivlig!



Ain't no feeling like being free, when your mind's made up and your hearts in the right place.


Couple girlfriends and they all a little CRAZY!

Kom precis hem från en produktiv dag.. NOOOOOT. Gick med tjejerna till punkten alla va helt förstöra utom gravida Alisa såklart. Hon sken som solen. Käkade en pizza, det var läängesen. Sen drog vi vidare till Sandras jobb och chillade där ett tag. Nu ska jag kolla på film o decka, Ruya kanske plockar upp mig senare för en mysig filmkväll hos Sandra.


Sandra tror att bebisen hör henne haha <3


Punkten mode och bakfylla!

Igår var riktigt nice faktiskt, hade fett kul och det var skit nice att alla gick ut. Idag är jag lite trasig, ska iväg och möta upp tjejerna på punkten för att luncha. Ciao! La till lite extra bilder från igår.. ENJOY!

Karatefylla

Fylle inlägg på hög nivå. Jag vill ba säga att jag älskar mina tjejer och att jag haft en riktigt nice kväll. <3 Ja just d, Alisa knockar mig på ena bilden hahahaha








uppdatering: La till lite extra bilder :)

Ikväll äre jag och Morgan och vi ska sänka skeppet (=sandra)

 


Asså jag vet inte varför, men jag kan inte sluta lyssna på hennes röst.


Godmorgon!

Jag vaknade väldigt tidigt idag, blev väckt utav ett sms typ 6 på morgonen. Sen försökte jag somna om men det var kört. Drog till Kista och fixade lite grejer och nu är jag hemma. Rouzbeh ska hämta mig kl 14, vi ska gå och luncha tillsammans. Hörs senare :)

Enthusiasm is contagious, and so is the lack of it.

Killen från Paris ringde mig idag och det ser ut att bli av i slutet på oktober. Jag ska åker ner två gånger, en gång nu och sen en gång till i december. Den här gången ska vi bara göra en fotosession och ta lite bilder till promotion, hemsida osv, vilket tar ca: 2timmar. Efter det ska jag ut o njuta av Paris :) Skönt att inte behöva tänka på något, dem sköter allt från bokning av flyg till boende, plus att jag får betalt. Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp jätte tidigt. Goodnite!


hittade ett kort på mig o Sandra från i somras. Sandra klagar alltid på att jag inte har ett sammanhang mellan bild o text så jag tänkte langa den här nu. Enjoy! hahaha

RSS 2.0