Förvirrade människor som fått allt i livet.

Jag vet inte om ni har hört talas om det men Laurens Fishburns dotter (han som bla var med i Matrix filmerna) spelade för några veckor sen in en porrfilm, som blev en stor skandal och Laurens och hans vänner försökte köpa upp alla rättigheter till den så att den inte skulle läcka ut, men det var försent. Hans dotter Montana tycker inte alls att det hon gjort är fel och vill nu ha en karriär i porrbranschen. Hennes pappa har brytit all kontakt med henne och säger att han inte vill ha nåt att göra med henne så länge hon inte väljer en annan väg i livet.

Jag googlade självklart hennes video och tyckte att den var katastrofalt dålig. Hon är tråkig och ser ut som en crackhoe i videon, plus att det ser ut som om någon har bränt cigaretter kring hela kennes rumpa, små bruna fläckar.

Nu har hon dock gjort det igen, genom att posera lättklädd för tidningen Asis. På omslaget säger hon; "I'm not doing shit to him, but f***ing and having my career", och i intervjun påstår hon att hennes rumpa alltid haft de där motbjudande fläckarna, hon kallar det "Leopard booty" och tror säkert att de ska få henne att sticka ut i porrbraschen. Men det verkar hon redan ha kunnat göra genom att hela tiden nämna sin fars namn och göra allt för att förudmjuka honom.

Snacka om bortskämt snorunge som fått allt hon vill ha hela livet och nu vet hon inte vad hon ska göra för att få uppmärksamhet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0