"The most beautiful makeup of a woman is passion. But cosmetics are easier to buy."

Idag fick jag hem en kakconcealer platta från Eleven.se "Eleven 20 Colour Camouflage Concealer Palette".  Klicka HÄR om du vill komma till länken och köpa den direkt. Tänkte berätta lite kort om hur du bäst använder denna produkt och så kommer självklart ett test senare i helgen.

Med en concealer döljer du lätt mörka ringar under ögonen, trötthet, röd näsa & haka och finnar. Man ska alltid välja en nyans ljusare än sin egen hudton eftersom den då jämnar ut de mörka partierna och smälter ihop med din egen hudton.

Det här är en så kallad kakconcealer och är i en fast creméform som används för att täcka enstaka partier och passar perfekt till att dölja tillfälliga hudproblem som tex finnar eller rodnad. När du applicerar den är det viktigt att du jämnar ut den eftersom den oftast har lite tjockare konsistens och för att de då ska se så naturligt ut som möjligt. Jag skulle defenitivt rekomendera kakconcealer till lite yngre hud eftersom den är lite tjockare och mer krämig.


 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej claudine.



Jätte trevlig blogg!

Hur och till vad använder man de olika concealerfärgerna?

2010-09-03 @ 17:33:42
Postat av: Claudine

Vad du använder det till står i inlägget ovan (Mörka ringa under ögonen, täcka finnar osv), hur du gör de kommer jag visa i helgen. Ska försöka hinna med o recensera allt! Så de kommer :)

2010-09-03 @ 19:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0